1. Tegelseries
    Inmiddels heb ik vier tegelseries gemaakt: Vlieland #1, Vlieland #2, Atelier in de Muziekwijk en Bouwland. Elke serie bestaat uit tien tegeltjes van 15×15 cm. met een gedichtenboekje. De Vlielandseries zijn ook te koop op het eiland in Museum Tromp’s Huys. Verder heb ik met uitgeverij Lecturis een boek gemaakt over Vlieland. Het boek is te koop via de boekhandel. ISBN 9789462263772 lecturis.nl/product/vlieland/

2. Het abonnement Confetti
Confetti is een handgemaakt lees- en kijkboek voor abonnees. Elke twee maanden voeg ik een aflevering toe met:

tekeningen schilderijtjes gedichten een versje citaten een kort verhaal schetsen dagboekbladen krabbels herhalingen overwegingen ervaringen indrukken gedachten verzinsels collages woorden fragmenten

Het idee ontstond in Amsterdam in 1998. Tot nu toe heb ik 136 afleveringen gemaakt en hebben 8 Confetti-gasten een bijdrage geleverd. Mijn abonnement Confetti is een papieren abonnement om thuis per post te ontvangen. Met de hand gemaakt en in een kleine oplage. Een nét kostendekkend project. Als abonnee ontvang je elke twee maanden een aflevering. In totaal 6 per jaar.

De bladen.
De afleveringen worden op een laserprinter (Brother) of op een inkjetprinter (Epson) geprint. Meestal op 200 grs. papier. In deze prints zit ik dan ook vaak nog weer wat te tekenen en te schilderen enz.

Opbergmap
De bladen zijn voorzien van twee gaatjes en kun je bewaren in een handgemaakte opbergmap. Deze map kost 25 euro.

Bestellen van vorige afleveringen
Alle afleveringen zijn nog te bestellen mét of zónder gaatjes.

Bijgewerkte inhoudsopgave en een nieuwsbrief
Bij de aflevering van november-december van elk jaar zit altijd een bijgewerkte inhoudsopgave en een nieuwsbrief. Naast informatie over mijn werk word je daarin uitgenodigd om weer voor een jaar verder te gaan met het abonnement. Als je dan voor februari van het nieuwe jaar het geld overmaakt volgen de bladen weer vanzelf. € 35,00 voor 6 afleveringen inclusief het verzenden.

Confetti-gasten
Sinds 2011 ben ik begonnen met het uitnodigen van een Confetti-gast. Als abonnee ontvang je dan een aflevering van mij én van de gast. Wil jij graag een keer de Confetti-gast zijn dan kan dat ook!

3. Bezoek aan mijn atelier
Je bent van harte welkom om mijn atelier en werk te komen bekijken: Composities van 1 meter breed en twee meter hoog, mijn beeldarchief met miniaturen, mijn speciale Dagboekenkast Paradijs voor de papiervis met daarin dagboeken met eigenzinnige omslagen én mijn atelierhuis met de prachtige glas in lood Tulpen– en Beatlesramen (met muziekinstrumenten) ontworpen door glas in lood kunstenaar Marja Tijs- Luttenberg. Voor meer informatie stuur een berichtje via het contactblad.

Schuiven naar boven