Compositie vijf

Terschelling. Sneeuw. Vogels. Bootjes. De Melkweg. Rotstekeningen. Handschriftlijntjes. ‘Dat blauw kun je dat pakken?’ Een rokje van papaver. Patronen, motieven en herhalingen. Glassworks: tekenen op muziek van Philip Glass.  Zilver en lavendel. Herfst op De Hoge Veluwe.  Missen.  Lachende meeuw. Kwetsbare landschappen.  Beve de koning. Een schepnet voor watervlooien. Schaduwen. Zand van het Noordzeestrand. De bloedmaan. Vliegende vaartfiguren. Castricum aan Zee. Het zwarte gat. Castaneda. Het is onheilspellend. Exit: op weg naar Dagboekpaneel Zes. Beetje mijmeren, beetje verslonzen.

Compositie elf

Tekenen op muziek, requiem voor een vlieg, morgen ziet de wereld er heel anders uit, ouwe rukker, to dead for dreaming, ondergaande zon, haarspelden, motieven en herhalingen, indian textile, follow the cloud that looks like a sheep, Vlieland, waterlandschappen en een wingerdwens, vogels en vissen, family bluebird  singing, spreeuwenzwermen, a graveyard for the homeless, kroos & kikkerdril, treintekenen & tegenwind, graslijnen, sporen en een bootje in de nacht.

Compositie Zeven

Een winterkoninkje in het voorjaar. Kleine vogel die z’n nest draagt, lopend, op weg waar naar toe. Bordspelen. Kleine oranje paddenstoelen in volle vaart: om niet. Droevenis. Werken op De Hoge Veluwe. Serie bladeren. Monumentale letters: de C van Concentratie, sierletters als betonnen flatgebouwe. Kwetsbare landschappen van binnen zien en met je meedragen. Met vleugeltjes van kaarsenvet vlieg ik naar de zon. Indian textile. Het is gebeurd! Drama – Dancing – Queen. Serie  geborduurde letters. Motieven met letters. Wie, wat, waar, wanneer en waarom. Verschrikking, vaart en bliksem. Dansend torso. De dag ná de volle maan. Stervende vogel. Zaaddozen. De inktvlekkenjager.

  • Op Facebook zijn al mijn panelen in een album te bekijken.
  • Op Instagram post ik regelmatig Atelierindrukken.
Schuiven naar boven